Particuliere diensten

Ondersteuning bij emigreren naar Frankrijk 

 

Ondersteuning bij opzetten horeca- en/of vakantiebedrijf in Frankrijk

Creatie, uitvoering en vertaling van uw Franse brochures, brieven, webpagina's, etc.

 

Wij regelen voor u de contacten en gaan met u (of namens u) in gesprek met makelaars, notarissen, scholen, en vertegenwoordigers van banken en overheden etc.

 

Doorlopen benodigde administratieve trajecten (invoeren auto, verhuizing, abonnementen, aansluitingen, GWE, telefonie etc.)

Administratieve ondersteuning lopende zaken (vertalingen...).

 

Wij zijn een klein bedrijf dat zich met passie inleeft in uw producten, diensten en/of concepten. Door onze capaciteit ons in te leven in uw bedrijf, zijn wij in staat uw afwegingen en behoeften goed te begrijpen. Wij realiseren ons terdege hoe belangrijk vertrouwen is.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat Frankrijk voor velen een land van kansen is. Voor zowel het bedrijfsleven als voor particulieren.

Wij hebben ervaring in het aangaan en begeleiden van interculturele contacten.

 

Wij spreken vloeiend Frans en Nederlands. Hierdoor kunnen wij u effectief helpen uw kansen te pakken en daarmee uw dromen te verwezenlijken zonder de werkelijkheid uit het oog te verliezen!

 

Enibas Services helpt u een brug te slaan tussen Nederland en Frankrijk.

Wij bieden een breed palet aan diensten. Wij kunnen deze diensten op een professionele maar toch persoonlijke wijze bieden dankzij een unieke combinatie van verschillende expertises.